BRATARA VIS DE CRISTAL

Din ce sunt facute visele ?

Din lumina , energie subtila , aer irizat argintiu , mister…Plutesc in jur nenumarate,dar nu le dai atentie,nu le vezi,decat pe cele proprii, … oare ?

Le recunosc , da-mi par straine , hai totusi sa le intreb :ce-i cu voi , ce mai faceti ? Raspunsul  e familiar , … asteapta ,ma asteapta .

Un astfel de vis ,bratara – vis, imagine venita de undeva si cuibarita in  minte demult , intr-o clipa in care lumina se strecoara misterios printre perdele albe ,diafane de voal , intalnind o oglinda veche ,cu rama nelamurit argintiu-auriu.

Flori , frunze si pietre transparente de cristal de stanca  intr-o compozitie delicata .Un aer vintage ,amprenta superbelor flori de argint tibetan .

Lumina se joaca sprintar in datelaria de fir argintat si ii imprumuta accente diafane.

Bratara VIS DE CRISTAL   este lucrata manual cu pietre semipretioase de cristal de stanca ,flori de argint tibetan si fir argintat.

Lungime bratara – 17 cm

COD 281

165 lei

Reclame

4 răspunsuri

  1. Sunt superbe bijuteriile pe care le faci, chiar de multa vreme caut ceva dosebit si calitativ in Romania pe acest domeniu si nu am vazut. Abia astept salariul sa-mi comend ceva. Felicitari!!

  2. Multumesc ,Otilia ! Bun venit pe blog !

    Iza

  3. Nu am cuvinte sa descriu cât de mult îmi place ceea ce văd! De cateva zile blog – ul tău a devenit o oaza pentru mine!!! 😘 Mulțumesc pentru minunățiile in care sunt prinse picaturi din sufletul tău deosebit!

  4. Ma bucur ca iti place pe aici !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s